Marcelle Derksen

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

  • Over KONDAR
  • /
  • Marcelle Derksen
Over Marcelle

Het mooie van iedere nieuwe dag vind ik dat je weer iets nieuws leert. Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en er wat moois van te maken. Wat dat betreft ben ik echt een levensgenieter en probeer ik uit elke dag weer iets bijzonders te halen. Sinds twee jaar woon ik samen met mijn vriend. Ik heb graag mensen om mij heen en klets het liefst de hele dag door. Ik ben echt een gezelligheidsmens.

In eerste instantie heb ik op school gekozen voor de richting zorg en welzijn. Ik wist toen al dat deze richting mij niet aan sprak, maar een andere keuze was er jammer genoeg niet. Ik heb destijds bij mijn vader op het werk, achter de receptie stagelopen. Vanaf dat moment wist ik het zeker, ik wilde receptioniste/secretarieel medewerker worden.

Ik ben de opleiding secretaresse gaan volgen in Arnhem en kwam tijdens mijn stage terecht bij SENS. Nadat bekend werd dat ik geslaagd was, kwam de kers op de taart…… er werd mij een baan aangeboden! Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Mijn dagelijkse werk is net zo afwisselend als het weer en ik leer er iedere dag van. Daarom houd ik ook zo van dit werk. Het ene moment ben ik de hele dag aan het bellen om afspraken te maken, bijvoorbeeld voor de controle toeristenbelasting van overnachtingsaanbieders. De andere dag ben ik bezig met het verzorgen van een lunch voor de cursisten. Geen dag op het secretariaat is hetzelfde. De afwisseling is erg fijn. En uiteraard niet te vergeten de gezelligheid met de collega’s. Er wordt heel wat afgelachen en dat vind ik heel belangrijk. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Details
  • Secretaresse
E-mail Marcelle