Stelling december
op 12 Dec 2016, 21:44

Het is onzin dat gemeenten/samenwerkingsverbanden veel geld uitgeven aan dure gebouwen en inrichting. De kwaliteit van de dienstverlening is het belangrijkst, niet hoe 'hip' het gebouw is ingericht.

Wat is uw mening of zijn uw ervaringen? Reageer via onderstaande mogelijkheid of praat mee opĀ LinkedIn.

Berichten (1)

Albert Jager op 06 september 2017, 21:44

Helemaal mee eens. Ik weet dat de overheid prestigieuze gebouwen neerzet inclusief dure inrichting die alleen al miljoenen kost.Er zit vaak wel een gedachte achter maar dat kost ook vaak heel veel belasting centen.
Natuurlijk wil de overheid voortrekker zijn en een goed voorbeeld geven echter ben ik ervan overtuigd dat het wel de helft goedkoper kan. Pracht en praal is leuk en het hoeft ook geen oude troep te zijn. Zelfs medewerkers vinden dat het wel wat minder kan.

Voeg een bericht toe