Uitslag heel KONDAR bakt

Maaike Moorman van de gemeente Steenwijkerland voelde zich geroepen om in te gaan op onze oproep. Zij bakte een appelkruimeltaart, en dit, zoals ze het zelf noemde, gecombineerd met slagroom, koffie of thee, vrienden en familie zou moeten zorgen voor een hoop gezelligheid!

Ook Rob de Vos van de Regionale Belasting Groep waagde zich aan het bakken van een KONDAR-waardige appeltaart. Appeltaart in cakevorm is de nieuwe bakvorm. Dit bleek uit zijn originele appelrecept in de vorm van een cake.

´Vele handen maken licht werk´ en ´samen staan we sterk´. Dit was het motto van de afdeling Vastgoedinformatie van de SVHW. Met 25 enthousiaste medewerkers bakten zij een heerlijke appelcake met als ingrediënten: dienstbaar, transparant, aanspreekbaar en betrouwbaar.

De gemeente Amsterdam vaardige Marianne Hemker uit om een mooi baksel te maken met de KONDAR-appels.

Een sterk staaltje teamspirit van team basisregistratie van de gemeente Leidschendam-Voorburg zorgde voor vier heerlijke appeltaarten die natuurlijk gedeeld moesten worden binnen de organisatie. Daarom publiceerde zij een stukje waarin de bak-kwaliteiten van de heren Eric Kamphorst en Rob den Braber duidelijk naar voren kwamen.

´Amaretto, een aangename opvulling voor een optimaal resultaat.´ Dit wist Jan Taverne van de gemeente Heiloo maar al te goed. Hij ging de strijd aan en bakte een heerlijke appeltaart met een scheutje Amaretto.

Ook Rosalie van Heijst van de VNG deed mee aan onze oproep om een KONDAR-waardige appeltaart te maken. Zij maakte een appeltaart met gevlochten deeg en de appels die door Kondar geleverd waren.

Als een-na-laatste deelnemer stellen wij Hetty Lenting van de gemeente Leerdam aan u voor. Zij bakte 4 appeltaarten waarvan de sinaas-appelkaneelroom taart toch echt de winnaar was volgens haar collega´s. Een uitgebreid recept en een paar leuke foto´s deed ons inderdaad geloven dat dit een heerlijke taart moest zijn.

Geja Entjes van de gemeente Coevorden, onze laatste kandidaat, bakte met veel enthousiasme een appel-vanilleroomtaart. Haar enthousiasme zorgde voor een heerlijke taart die, zoals ze het zelf zei, al binnen een uur verdwenen was in de buik van haar collega´s. Helaas lukte het haar niet een selfie mee te sturen, maar desalniettemin zag de taart er heerlijk uit.

Na de deelnemers aan u voorgesteld te hebben, bent u natuurlijk erg benieuwd wie in onze ogen de oprechte winnaar is en er vandoor gaat met een taartenworkshop voor 6 personen. Allereerst willen we alle 9 deelnemende partijen hartelijk bedanken voor hun inzet, enthousiasme en creativiteit. Ga zeker door met bakken en maak u collega´s, vrienden en familie blij met een heerlijk stukje appeltaart!

Maar volgens ons was er toch echt 1 persoon die boven alle anderen uitstak en dan was Maaike Moorman. Haar inzending voldeed aan alle eisen. Ze stuurde ons een origineel, duidelijk recept. De havermout, cranberries, citroensap en de selfie van haar en haar dochter overtuigde ons dat dit dé KONDAR-waardige appeltaart is die wij bedoelden.

Gefeliciteerd Maaike!

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe