Heel Holland Hakt

Voor het derde achtereenvolgende jaar betreft dat een reepje chocolade van 5 kilo. Ook dit jaar is de kist weer gemaakt door medewerkers van de sociale werkplaats in Arnhem. Met veel liefde en zorg hebben zij dit maatwerk voor ons verzorgd. Om hapklare brokken te creëren is de kist voorzien van een hamer en beitel. Uit het hele land krijgen we foto’s en filmpjes van hakkende opdrachtgevers. 

Onderstaand een compilatie van foto’s van onze relaties en opdrachtgevers die zich uitleven op 5 kilo chocolade. Mooi om te zien dat de komst van deze kist, de integratie van diverse afdelingen binnen gemeenten en samenwerkingsverbanden sterk bevordert. Collega’s van andere afdelingen en wethouders die men anders sporadisch ziet zijn ineens dagenlang aanwezig op de afdeling.

  

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe