Save the date!

Laat je inspireren, op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en maak gebruik van de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Het KONgres is bestemd voor medewerkers van lokale overheden die werkzaam zijn op het gebied van belastingen, financiën, WOZ, gegevensbeheer en vastgoed.

Graag nodigen wij je uit om aan deze compleet verzorgde dag deel te nemen. Er zijn geen kosten verbonden aan jouw deelname en naast een afwisselend en inspirerend programma maken een lunch en borrel onderdeel uit van deze dag.

Het thema voor het KONgres is Passie! Marc Lammers, coach van de “gouden” hockeydames (Olympische Spelen 2008) verzorgt een inspirerende workshop. Tijdens zijn presentatie vertelt Marc over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen. Dit doet hij enthousiast en vol passie! De locatie van het KONgres is Waterfront in het Naarderbos.

Ben je er bij op ons KONgres? Stuur om je aan te melden een mailtje naar secretariaat@kondar.nl. Wij kijken uit naar je komst!

Berichten (3)

Remco Heijnen op 10 april 2017, 16:31

Deelname seminar 14 september

Vincent Roodenburg op 11 april 2017, 09:44

Laat me me weer graag verrassen!

Marcel Tomasowa op 12 juni 2017, 11:56

Hierbij meld ik mij aan voor 14 sept.

Voeg een bericht toe