Passie! op donderdag 14 september 2017 in Naarden
op 23 Aug 2017, 12:06
  • KONgres

Marc Lammers, coach van de “gouden” hockeydames (Olympische Spelen 2008), verzorgt een inspirerende workshop. Tijdens zijn presentatie vertelt Marc over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken, verleggen en uiteraard PASSIE!.

Een aantal deelnemers aan een “rondetafelgesprek” neemt ons mee in de passie die hen zowel zakelijk als privé drijft. O.a. inleider en gespreksleider Stephan Sak (Gemeente Nijmegen), Mary Floor (Belastingen, gemeente Amsterdam), Karin Pastoor (Samenwerkingsorganisatie De Wolden-Hoogeveen), Mathilde Witkam (Waarderingskamer), André Beukers (Gemeentebelastingen Amstelland) en Joost Massee (KONDAR Overheid) proberen de aanwezigen stof tot nadenken te geven over de eigen passie. Of wellicht het gebrek daar aan? 

Er is ook aandacht voor vakinhoudelijke zaken, zoals de BAG en WOZ administratie waar Ricardo de Wolff (Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie Heffing en Waardebepaling) ons over bijpraat. Daarbij benadrukt hij het belang van terugmeldingen. Hij laat aan de hand van een voorbeeld zien wat de voordelen zijn als beide registraties door dezelfde partij worden beheerd en vooral ook wat er in de praktijk mis kan gaan als dit niet goed gebeurt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het golfen onder de knie te krijgen.

Het KONgres is bestemd voor managers en medewerkers van lokale overheden die werkzaam zijn op het gebied van belastingen, financiën, WOZ, gegevensbeheer en vastgoed. In dit kader nodigen wij je uit om aan deze compleet verzorgde dag deel te nemen. De locatie van het KONgres is het Naarderbos en er zijn geen kosten verbonden aan je deelname. Naast een afwisselend en inspirerend programma maken een lunch en borrel onderdeel uit van deze dag.

Ben je er bij op ons KONgres op donderdag 14 september 2017? Stuur een mailtje naar secretariaat@kondar.nl om je aan te melden. Wij kijken uit naar je komst!

Berichten (3)

Derrick de Getrouwe op 05 juli 2017, 15:18

Ik doe graag mee aan dit KONgres

Johan van Scherpenzeel op 11 juli 2017, 12:32

Bericht

Derrick de Getrouwe op 17 augustus 2017, 15:01

Geachte Lezer(es),
Bedankt voor deze laatste reminder!!
En ja!! Ik wil nog steeds graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst.
met vriendelijke groet
Derrick de Getrouwe

Voeg een bericht toe