Raymond van Leeuwen geslaagd voor de opleiding CDPO!

Datasecurity is en blijft een hot item. Waar staat welke data? Zijn het persoonsgegevens of bijzondere persoonsgegevens? Wie kan bij deze data? Zijn de gegevens goed beschermd? Is er wellicht te veel opgeslagen? Om op al deze en meer vragen antwoord te krijgen én te voldoen aan de wetten, moeten duidelijke doelen geformuleerd en gepland worden. Raymond heeft zich hier uitgebreid in verdiept en is nu op de hoogte van alle aspecten van databeveiliging.

Door het behalen van het diploma is Raymond opgenomen in het register van Certified Data Protection Officers (CDPO) en is hij gerechtigd de titel CDPO te dragen. Vergeet hem dus niet als zodanig aan te spreken als je hem tegenkomt ;)

 

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe