Heel KONDAR bakt!
op 21 Sep 2017, 11:15
  • Appels

Ze zijn er weer! De appels van Martin. Vorig jaar was voelbaar dat het mooiste bedrijf in Nederland graag bakt, want er zijn vele lekkere appeltaarten gebakken. We willen de uitdaging dit jaar iets groter maken en vragen jullie om het beste appelrecept in te sturen. Dit kan een taart zijn, maar bijvoorbeeld ook appelmoes of een appelgerecht. Heb je een leuk, lekker of bijzonder recept? Stuur ons hier een bewijs van in de vorm van het recept en een originele selfi e met jouw gerecht. En wil je bonuspunten pakken? Kom je inzending dan afleveren bij ons kantoor in Arnhem! Hier valt natuurlijk iets mee te verdienen! De grootste smulpapen van het mooiste bedrijf in Nederland beoordelen de inzendingen en kiezen een winnaar. De winnaar mag met 6 personen een kookworkshop doen. De locatie en de datum hiervan plannen we in overleg. De ingezonden recepten plaatsen we op de website (www.hetmooistebedrijfinnederland.nl), dus houd dit in de gaten. 

Meedoen? Stuur dan je recept en selfie vóór 1 december naar appelactie@kondar.nl.

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe