Gemeente Nijmegen grote winnaar van “Heel KONDAR bakt”!

Maar liefst 3 inzendingen kregen we binnen vanuit de gemeente Nijmegen. Waarvan Arike Jongman bonuspunten verdiende door haar “oogappels” op onze vestiging in Arnhem te komen afleveren! Iwona Cuch bakte een heerlijke appeltaart en Stephan Sak koos voor een Herfstappel met Passie! Deze 3 inzenders gaan samen een kookworkshop naar keuze volgen en mogen allemaal 1 persoon meenemen.

Bijzonder dit jaar is dat er niet één, maar twee gemeenten 3 recepten instuurden. Ook vanuit de gemeente Leiderdorp ontvingen we 3 heerlijke inzendingen. Deze werden ingestuurd door Cockie Honders, Diantha Ploeg en Paulien Emeis. Eervolle vermeldingen zijn er voor Bert Westra van Steenwijkerland die zijn overheerlijke appeltaart meegaf aan een KONDAR collega om op te eten op kantoor Arnhem en voor Annemarie van de Wouw van gemeente Someren omdat zij appels in alle gerechten van haar diner verwerkte. Bestuursdienst Ommen-Hardenberg leverde een mooie collectieve prestatie door met het hele team op de foto te gaan. Tenslotte stuurde Lelystad de meest ludieke inzending in!

Bedankt voor alle heerlijke recepten. Hopelijk doen jullie volgend jaar ook weer mee?

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe