De eerste officiële WOZ-medewerkers van Nederland
op 21 Feb 2019, 16:38
  • SENS Opleidingen
  • Cursus
  • WOZ medewerker

Per 1 januari 2019 is het landschap op het gebied van WOZ examens vernieuwd. Waar er voorheen alleen een examen WOZ taxateur bestond, is er nu een nieuw examen WOZ medewerker. Na het behalen van dit diploma kan deelgenomen worden aan 5 specialisatie examens (gegevensbeheer, taxateur woningen, taxateur niet-woningen, juridisch specialist en WOZ-coördinator).  

In 2018 is SENS Opleidingen al van start gegaan met een pilot voor de nieuwe opleiding WOZ medewerker, verdeeld over 3 cursusgroepen. Naast de Belastingsamenwerking Gouwe Rijnland (BSGR) en de gemeente Amsterdam nam er ook een aantal medewerkers van KONDAR deel aan de pilot. De deelnemers hebben inmiddels examen afgelegd en we zijn heel trots op het feit dat er zich een aantal 'eerst-gediplomeerden' in onze gelederen zijn! 

Via deze weg feliciteer ik dan ook de geslaagden van de BSGR en de gemeente Amsterdam van harte met het behalen van het examen. Daarnaast wil ik ook met name mijn collega's Justen, Savary, Mirjam, Igor en Judith feliciteren. Top gedaan. Wij zijn met zijn allen trots op jullie! De medewerkers die nog(maals) examen gaan doen wens ik heel veel succes.

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe