Project inhoud naar oppervlakte gemeente Soest
op 05 Nov 2019, 09:33
  • Optimalisatie
  • Objectkenmerken
  • WOZ

KONDAR heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met de projecten Inhoud naar Oppervlakte en is zeer tevreden over de samenwerking met WOZ360. Mede hierdoor heeft de gemeente Soest dan ook gekozen voor KONDAR, om in hun WOZ-bestand de woningen om te zetten van inhoud naar gebruiksoppervlakte en deze resultaten ook te vullen in de BAG. Daarbij zorgt KONDAR ervoor dat het opgeleverde werk geheel voldoet aan de normen van de Waarderingskamer. Door de effectieve samenwerking met de gemeente Soest kan dit project in 3 maanden afgerond en opgeleverd worden. Mocht u nog naar een betrouwbare partner zoeken om u met deze uitdaging te ondersteunen, dan kunt u met ons contact opnemen.

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe