Werken en leren tegelijk
op 09 Nov 2022, 11:15
  • WOZ
  • WOZ medewerker
  • WOZ taxateur

Een jaar lang 1 dag in de week naar school en de andere dagen werken. Dit is wat we de WOZ taxateur van de toekomst aanbieden. Na een traject van werving en selectie volgen geschikte kandidaten een korte en intensieve training , zodat zij over voldoende kennis beschikken om mee te werken op verschillende WOZ processen bij gemeenten. 

Gedurende een jaar worden kandidaten intensief begeleid en kunnen zij met praktische vragen terecht bij hun begeleider. Zij krijgen via KONDAR een dienstverband aangeboden, maar het is ook een optie dat zij direct bij een gemeente of uitvoeringsorganisatie gaan werken. Wilt u meer informatie over het in eigen huis opleiden van nieuwe medewerkers? Neem dan contact op, wij lichten het graag toe.

Berichten (1)

Birkit Bandsma op 23 januari 2023, 12:01

Geachte mevrouw, mijnheer,
Ik ben zeer geïnteresseerd in het traject tot ontwikkeling tot WOZ taxateur. Een vriend van mij is WOZ taxateur bij uw organisatie en wees mij op deze mogelijkheid. Ik ben op het moment werkzaam bij een makelaarskantoor in Den Haag, maar ben op zoek naar een baan in midden Nederland (i.v.m. verhuizing). Vanzelfsprekend voorzie ik u van CV en licht ik die toe in een gesprek.
Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
Birkit

Voeg een bericht toe