Christiaan Marks

“Er zit muziek in de gemeentelijke organisaties”

  • Over KONDAR
  • /
  • Christiaan Marks
Over Christiaan

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met muziek maken en ik heb dat met een onderbreking van een paar jaar met veel plezier gedaan. Als een rode draad heeft dit tot nu toe door mijn leven gelopen. Op klarinet begonnen bij de plaatselijke muziekvereniging, heb ik al vroeg in mijn leven geleerd om samen muziek te maken. Het is fantastisch om te horen en te zien hoe een groep van verschillende pluimage tot een eindresultaat te komen waar zij zelf en het publiek van kunnen genieten.

Op verschillende momenten in mijn leven ben ik weer actief bezig gegaan met het maken van muziek. Tijdens mijn studie en ook later in mijn werkzame leven. Zo heb ik bij het waterschap Peel en Maasvallei nog meegespeeld in de zogenaamde 'joekskapel' die in het waterschapshuis de jubilarissen van een vrolijke noot hebben voorzien.

Het hoogtepunt van mijn muzikale carrière is tot nu toe het optreden in de Doelen in Rotterdam. 2 avonden die beiden waren uitverkocht. Spelen met een fantastisch projectorkest dat niet onderdeed voor het Metropole orkest. In een korte periode van 5 repetities hebben verschillende muzikanten die elkaar van te voren niet kenden een topprestatie neergezet en ik ben er trots op dat ik daar onderdeel van uit mocht maken. Het samenwerken, luisteren naar elkaar en de juiste afstemming vinden om zo tot een grande finale te komen mag ik graag in de dagelijkse belastingpraktijk tot uitvoering brengen. Wat mij betreft zit er ook muziek in de gemeentelijke organisaties!

Details
  • Studeerde Communicatie- en informatie aan de Reinwardt Academie in Amsterdam
  • Manager Vastgoed en lokale Heffingen
  • Consultant belastingen
  • Gespecialiseerd in gemeentelijke belastingen en waterschapsheffingen
E-mail Christiaan