Judith Huting

“Ik heb altijd affiniteit met huizen gehad”

  • Over KONDAR
  • /
  • Judith Huting
Over Judith H.

Inspelen op de behoeften van een klant, inzicht in mogelijke verbeteringen en samenwerken voor een goed resultaat. Judith Huting, medewerker Lokale Heffingen en belastingen vindt er een uitdaging in om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Sinds 2018 is Judith werkzaam bij KONDAR. In de beginjaren hield Judith zich met name bezig met bemeteren, objectkenmerken muteren en marktanalyses. Sinds 2020 is Judith actief in het coördineren en aanscherpen van verschillende processen. ‘Ik organiseer en coördineer de afhandeling van de activiteiten voor de beroepsprocessen. Waar collega’s het inhoudelijke werk oppakken, is het mijn taak om de planningen en communicatie rondom dit proces goed te laten verlopen.’ Naast deze beroepsprocessen zet Judith haar creativiteit en communicatieve vaardigheden in op het interne werkproces Beroepen om deze te analyseren, visualiseren en te verbeteren, in overeenstemming met het management. ; Ik houd me bezig met het ‘LEAN’ maken van werkprocessen, oftewel strategische keuzes maken en werkprocessen versoepelen om zo onze werkzaamheden zo winstgevend mogelijk te maken.; Op termijn gaat Judith dit ook voor andere interne en externe processen oppakken.

‘FUNDA-fiel’
Na jaren gewerkt te hebben als beleidsmedewerker Welzijn studeerde Judith af aan de Interieuracademie waarna ze enkele jaren als zelfstandig interieur- en tuinadviseur heeft gewerkt. KONDAR bood haar de mogelijkheid om haar kwaliteiten en liefde voor wonen te combineren. ‘Ik ben een echte ‘FUNDA-fiel’, ik heb gewoon iets met huizen.’ Haar kennis op het gebied van wonen en leefstijl kan ze goed in haar functie inzetten. ’Het analyseren van woningen gaat primair op inhoud en oppervlakte en secundair op basis van subjectieve factoren. Ik ben goed in staat om plattegronden te analyseren en visualiseren en subjectieve factoren te objectiveren.’ Ook In haar huidige werk als procescoördinator kan ze deze inhoudelijke expertise, mensenkennis en verbeeldingskracht inzetten om de processen op pragmatische wijze te verbeteren.

Stabiliteit en balans
‘KONDAR is een erg sociaal bedrijf, ze kijken altijd naar welke ruimte er is voor de medewerkers en waar de behoeften van het bedrijf en het personeel elkaar raken. Dat maakt dat ik nu mijn rol kan verrijken als procescoördinator.; Met het optimaliseren van de processen, houdt Judith ook haar vizier op (nieuwe) medewerkers. ‘Er wordt binnen KONDAR veel beroep gedaan op de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Zo kunnen we bijvoorbeeld de taken van een ervaren taxateur behapbaar maken voor een beginner door formats te ontwikkelen die structuur bieden.’ Judith vindt het dan ook belangrijk een stabiele basis te kunnen leggen voor (nieuwe) medewerkers. Ook thuis wil ze graag een stabiele omgeving creëren. ‘Het gezin en de balans tussen werk en privé zijn voor mij erg belangrijk en KONDAR geeft me die ruimte om bijvoorbeeld flexibel en parttime te werken. Daarom doe ik ook graag aan yoga, het ultieme en meest sprekende voorbeeld van balans krijgen en houden.’

Details
  • Medewerker vastgoed en lokale heffingen
E-mail Judith H.