Judith Stokkel

“Zonder de details uit het oog te verliezen, zie ik het grotere geheel”

  • Over KONDAR
  • /
  • Judith Stokkel
Over Judith S.

Van tekenen naar taxaties. Al op jonge leeftijd tekende Judith plattegronden van de buurt en richtte ze ruimtes in op tekenvellen. Met een achtergrond in de teken- en schilderkunst -Judith voltooide een opleiding aan de Kunstacademie- en ervaringen op het gebied van administratie en HR, zet Judith sinds april 2021 haar kennis in bij KONDAR. Als secretarieel medewerker bezwaarschriften is zij één van de schakels tussen gemeentes en taxateurs. ‘Ik voelde me direct welkom bij KONDAR, er is ruimte om persoonlijke kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen.’ Judith is dan ook gelijk gestart met de opleiding tot WOZ-medewerker.

Creatieve blik
Na het afronden van de Kunstacademie heeft Judith met name ervaringen opgedaan in administratieve functies waarbij klantencontact een belangrijke rol speelde. ’Ik vind het belangrijk kwaliteit te leveren, de klant altijd voorop te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn. Ik heb het altijd interessant gevonden om binnen de wet- en regelgeving en gestelde kaders zaken kloppend te krijgen. In de wetgeving is niet alles voor 100% vastgelegd, wat ook vraagt om een bepaalde creatieve blik.’ De creatieve kant van haar kunstachtergrond kan ze dan ook goed in haar werkzaamheden voor KONDAR inzetten. ‘Ook in de kunst werk je met een bepaalde precisie. Je moet oog hebben voor detail maar ook kunnen uitzoomen om het grotere geheel te zien.’

Stedentrips
In haar vrije tijd maakt Judith het liefst stedentrips, om de kunst en cultuur te proeven. Woonachtig in Amsterdam is Judith dan ook echt een stadsmens. ‘Ik vind het heerlijk om steden te ontdekken en de cultuur op te snuiven.‘ Daarnaast bezoekt ze graag concerten, maar kan ze ook veel ontspanning vinden in lekker koken of het lezen van een goed boek.

Details
  • WOZ medewerker
E-mail Judith S.