Merel Derks

“Ik ben een creatieve duizendpoot”

  • Over KONDAR
  • /
  • Merel Derks
Over Merel

Ik krijg energie van het inrichten van woningen. Voor mij heeft dit niets te maken met het volgen van de laatste trends, maar gaat het om het gevoel en de sfeer van een ruimte. Een woning moet rust en gezelligheid uitstralen, oftewel een echt 'thuis' zijn. Ik hou het meest van design, gecombineerd met spullen die een historie hebben. Vrienden en bekenden vragen regelmatig om advies en dit ervaar ik als een groot compliment. Een woning moet voor mij prettig voelen en hetzelfde geldt voor mijn werkomgeving. Ik gedij het beste in een fijne omgeving met een afwisselend takenpakket en een plezierige werksfeer is daarbij heel belangrijk.

Sinds 1995 ben ik werkzaam in deze branche. In mijn huidige functie ben ik lid van het commerciële team van KONDAR, met name op het gebied van detachering, marketing en opleidingen. Ik houd vooral de administratieve processen bij, waaronder de planning en het maken en bewaken van detacheringsovereenkomsten. Ik vind het daarnaast mooi om samen met het team te zoeken naar passende kandidaten. Het geeft een goed gevoel als zowel de klant als de medewerker tevreden is. Voor SENS opleidingen verzorg ik met name mailingen en ik coördineer de ontwikkeling van het lesmateriaal.

Ik organiseer bij KONDAR meestal de evenementen. Met als jaarlijks evenement het KONDAR KONgres, een congres met ieder jaar een ander thema en waarbij onze relaties centraal staan. Ik ben het best te omschrijven als een creatieve duizendpoot en bij het organiseren van dit soort activiteiten kan ik mijn creatieve kant kwijt. Niets is leuker dan om na zo’n evenement terug te kijken op een geslaagde dag en trots te zijn op wat je samen met collega’s hebt bereikt.

 

  • Bel Merel direct: 088 - 55 80 501
Details
  • Werving & selectie
  • Detachering
  • Planning
E-mail Merel