Natasja Meijer

“Op een motor voel ik me zo vrij als een vogel”

  • Over KONDAR
  • /
  • Natasja Meijer
Over Natasja

Mijn mooiste en grootste hobby is motorrijden. Dan voel ik me zo vrij als een vogel. Samen met mijn man en vrienden proberen we zo veel mogelijk dat gevoel van vrijheid op te zoeken. Op de motor stappen en we zien wel waar we terecht komen. Niets zo mooi als het onbekende tegemoet te rijden en me laten verrassen door wat er op mijn pad komt. Soms kan ik me ook terug trekken met een goede thriller op de bank en me volledig afsluiten voor de buiten wereld.

Mijn carrière is begonnen bij IVA Data Entry service. Ik werkte daar als datatypiste. Doordat ik met mijn man ging samenwonen heeft het bedrijf mij gedetacheerd bij KONDAR. Mijn eerst werkdag bij KONDAR was op 18 oktober 1999.

Mijn eerste werkzaamheden bij KONDAR waren het handmatig wijzigen van duizenden foto’s. De afgelopen 16 jaar heb ik veel verschillende werkzaamheden gedaan bij KONDAR. Hoewel ik privé vooral het gevoel van vrijheid opzoek en me graag laat verrassen door onvoorziene omstandigheden is dat iets wat zakelijk totaal niet bij mijn functie past. Ik ben verantwoordelijk voor de projectadministratie in AFAS en ondersteuning van het secretariaat. Vooral de weekstaten zijn een hot item. Deze dienen uiterlijk aan het begin van de week door iedereen ingediend te zijn zodat ik facturen kan opstellen en versturen en de projectadministratie bijgewerkt kan worden voor de broodnodige bewaking. Als ik iets niet wil is verrast worden door achterstanden of te laat ingediende weekstaten. Ik kan dan behoorlijk streng (maar rechtvaardig) uit de hoek komen.

Details
  • Secretaresse
  • Debiteurenadministratie
  • Gespecialiseerd in projectadministratie
E-mail Natasja