Patrick Knappers

“Het verschil maken is in mijn leven een drijfveer”

  • Over KONDAR
  • /
  • Patrick Knappers
Over Patrick

 

Het verschil maken is in mijn leven een drijfveer, zowel privé als zakelijk. Uitdagingen zijn belangrijk in mijn leven en daarom vind ik het prettig om in een omgeving te werken waar ruimte is voor innovatie en verbetering. Niet zomaar iets doen, maar slimme keuzes maken en verder kijken dan je neus lang is.

In 1999 heb ik aan de wieg gestaan van KONDAR en onze organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar medewerkers ruimte krijgen voor vernieuwing en creativiteit. Oorspronkelijk specialiseerde KONDAR zich in de WOZ-waardering van grote industriële objecten, maar al snel ontwikkelden we ons tot een full-service bureau. Wat sinds de start altijd bleef is de drang om te verbeteren en innoveren. Het is een uitdaging om te onderzoeken waar medewerkers goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Vervolgens deze kennis gebruiken om iedereen in te zetten op werkvelden waar ze goed passen.

“Hook in and Hold on”, is een uitspraak van wereldkampioen windsurfen Robby Naish. Inmiddels is hij een veteraan op watersportgebied maar nog steeds met een ijzersterke filosofie die mij nog altijd inspireert. Belangrijkste is altijd je doel na te streven en vol te houden.

De ruimte van de zee trekt mij enorm aan en ik ben dan erg gelukkig met mijn woonplaats aan de kust. De onstuimigheid van de zee tijdens een storm, afgewisseld met de rust op het strand op windstille zomerse avonden. Dit maakt het voor mij en mijn gezin de ideale woonomgeving om uit te waaien en nieuwe frisse ideeën op te doen.

KONDAR laat zien hoe doorzettingsvermogen in combinatie met de grote diversiteit aan expertise op vastgoedgebied kan leiden tot een solide basis waar veel positieve uitdagingen mogelijk zijn. Deze omgeving biedt kansen en mogelijkheden aan onze medewerkers en zakelijke relaties, maar ook voor mijzelf. Mijn werk is onlosmakelijk verbonden met mij als persoon. Ik hoop aan KONDAR een stukje eigen identiteit te kunnen blijven meegeven en ook hier het verschil te kunnen maken.

 

  • Bel Patrick direct: 088 - 55 80 552
Details
  • Algemeen directeur
  • Studeerde Bedrijfseconomie aan de Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch
  • NVM gediplomeerd
  • Gespecialiseerd in bedrijfseconomische processen
E-mail Patrick