Rens lageveen

“Mijn kracht ligt in het maken van goede afwegingen”

  • Over KONDAR
  • /
  • Rens lageveen
Over Rens

Een uitpluizer pur sang. Rens Lageveen (26) is als gedetacheerd medewerker eropuit om binnen gemeentes het onderste uit de kan te halen. Als nieuwsgierige, leergierige onderzoeker werkt hij naar kwalitatieve eindproducten. 

Kleine details
Al tijdens zijn MBO-opleiding tot juridisch medewerker Openbaar bestuur raakte Rens bekend met de werkwijzen van diverse gemeentes. Hij liep stage in Schagen en Castricum en leerde daar de ‘kneepjes van het vak’ op het gebied van financiën en belastingen. Het volledig opmeten van woningen en het bijhouden van aanslagen waren onderdeel van zijn takenpakket. ’Ik heb tijdens mijn stages veel verschillende facetten geleerd. Ik kan me het best vinden in het opnemen van de kleinere details, uitpluizen en onderzoeken om zo tot een kwalitatief rapport te komen.’ Na een periode bij de gemeente Hoorn werkzaam te zijn geweest, kwam er een plek vrij binnen KONDAR. Sinds december 2019 werkt hij met veel plezier als gedetacheerd medewerker bij verschillende gemeentes.

Bedachtzaam
De grote kracht van Rens ligt in het maken van afwegingen. ’Naast dat ik graag veel plezier heb in mijn werk en dit ook uitstraal, kan ik goede inschattingen maken in tijd. Ik kan hierin goed afwegingen maken in hoe secuur en bedachtzaam ik te werk moet gaan in de beschikbare tijd om efficiënt toe te werken naar een kwalitatief eindrapport.’ Secuur te werk gaan komt ook in zijn vrije tijd aan de orde, wanneer hij met vrienden werkt aan modelbouw. Maar ook een balletje schoppen op het voetbalveld geeft Rens energie.

 

Details
  • Medewerker gegevensbeheer
E-mail Rens