Yvonne Hoedt

“Zoveel rust als ik in zee ervaar, zoveel dynamiek voel ik in mijn werk”

  • Over KONDAR
  • /
  • Yvonne Hoedt
Over Yvonne

Tijdens een vakantie in Griekenland kwam ik voor het eerst in contact met scuba-diving. Inmiddels heb ik al heel wat fantastische duiken in mijn logboek staan. Mijn man blijft graag boven water, maar tijdens onze vakanties in Indonesie duik ik samen met een goede vriend op de mooiste plekken. Haaien, Reuzemanta's, Roggen en Zeeschildpadden, ik kijk er niet eens meer altijd van op en voel me een bevoorrecht mens dat ik dit soort dingen mee mag maken.

In de duikwereld is het gebruikelijk dat je duikt met een buddy. In mijn geval is dat een vaste buddy. Als ik met hem onder water ben vertrouw ik er voor 100% op dat wij er voor elkaar zijn als er iets mis zou gaan. In mijn werk heb ik in Patrick ook een buddy gevonden. Door het verdelen van de taken kunnen we allebei de dingen doen die we graag doen en waar we goed in zijn. Net als bij het duiken is het heerlijk om het gevoel te hebben om volledig op iemand te kunnen vertrouwen.

Zoveel rust als ik in zee ervaar, zoveel dynamiek voel ik in mijn werk. Ik kom tot leven als er veel gebeurt om me heen. Eind jaren '90 kwam ik in de WOZ terecht via een detacheringsbureau die me als WOZ-medewerker in een gemeente plaatste. Een paar jaar later bedacht ik met een collega op een zonnige vrijdagmiddag dat we voor ons zelf wilden beginnen. Niet om snel rijk te worden, maar omdat we mooie dingen wilden doen. Er is in de tussentijd veel veranderd, maar dat gevoel van idealisme ben ik nooit kwijtgeraakt. Het kan nog steeds beter als het gaat om de uitvoering van de BAG, WOZ en lokale heffingen en dat maakt dat ik mijn baan nog steeds als een enorme uitdaging ervaar. 

 

  • Bel Yvonne direct: 088 - 55 80 551
Details
  • Operationeel directeur
  • Studeerde Nederlands Recht in Maastricht
  • Mede-oprichter van SENS Opleidingen
  • Gespecialiseerd in WOZ-processen en verbetertrajecten
E-mail Yvonne